Esküvő Fotózás

Esküvő Fotózás

Az esküvő minden ember életében egy rendkívüli alkalom. A menyasszony és a vőlegény legemlékezetesebb napja. Az esküvő fotózás során célom, hogy úgy örökítsem meg a legszebb, legmeghatóbb, legviccesebb pillanatokat, hogy évek múlva a képeket nézegetve visszarepüljetek az időben. Esküvő fotózásnál nem szorítalak bele csomagokba, árak minden párnál egyedileg kerül kialakításra az általatok támasztott igények alapján.

Pl. egy teljes Esküvő fotózás Ára: 280. 000 Ft

,amely már tartalmazza a Kreatív Fotózást is!

Kreatív Fotózás

Kreatív Fotózás történhet az esküvőtök napján, vagy egy külön egyeztetett időpontban. Mind a kettőnek van előnye és hátránya is, ezzel itt most nem is untatnálak benneteket, mert ha megkerestek személyesen úgy is mindenre részletesen kitérek. Kreatív Páros Fotózás Szegeden és az ország egész területén. A fotózás kb. 1- 2 órát vesz igénybe, az utómunka után 40 db digitális nagyfelbontású fénykép kerül átadásra.

Kreatív Fotózás Ár: 50. 000 Ft
A fenti árak tájékoztató jellegű, és nem minősül tényleges árajánlatnak!
Esküvő Fotózás

Esküvő fotózás – Hogy is néz ez ki ?

Életetek egy nagy fordulópontját tervezitek és már megálmodtátok esküvőtöket. Sikerült jó időpontot foglalnotok. Találtatok a lakodalomnak egy megfelelő helyszínt, ahol kényelmesen elférnek majd a vendégek és az állomba illő dekoráció is megvalósítható. Ezt követően érdemes kiválasztani a fotóst, aki a nagy napotokat megörökíti. Esküvői fotósotok kiválasztásánál legyetek körültekintőek, nézzétek meg a képeit, és ne csak a weboldalon, vagy közösségi médián lévőket, hanem akár egy teljes esküvő és lakodalom képanyagát. Személyes találkozó során alakuljon ki egy kölcsönös szimpátia, kapjatok kielégítő választ kérdéseitekre. Végére pedig nem utolsó sorban, hogy az esküvői fotózás ára is elfogadható legyen számotokra. Mindenki igénye más és eltérő, vannak, akik szeretnének már a készülődésről is képeket, de olyan is akad, aki csak a szertartás kezdetétől.

Megbízhatóság, technikai háttér és felkészültség, kölcsönös szimpátia

Egy esküvői fotós fel kell, hogy készüljön a legváratlanabb dolgokra is, ami történhet egy esküvőn. Ezért fontos, hogy mindent rutinosan kezelni tudjon. Felszerelése alkalmas legyen a feladat ellátásra és legyen minden eszközből tartalék. Megbízható és pontos legyen, valamint kölcsönös szimpátia alakuljon ki.

Esküvő fotózás Csomag

Mivel egy esküvő sem egyforma, ezért nem találsz oldalamon sem jól csengő nevű csomagokat, sem megszabott rendelkezésre állási időt. Olyat sem fogsz találni, hogy egy Esküvői fotós csomagban 300-400 képet adok át. Esküvő fotózás ár az általatok támasztott igények alapján kerül kialakításra. Természetesen elképzelésetek alapján összeállított árajánlat - megegyezés után a megszabott feltételekkel együtt Esküvői Szerződésbe lesz foglalva.

Esküvő fotózás ára 2024-ben – mi is ez pontosan?

Az alábbiakban leírok egy példát, így kaphattok egy iránymutató árat, amivel már előzetesen tudtok számolni. Egy teljes Esküvő fotózás 2024 –ben 280.000 Ft Szeged és 20 km-es vonzáskörzetében az alábbiakat tartalmazza: Készülődés, Fiús háznál búcsúztató, menyasszony kikérés, szertartások, csoportképek, lagzi, menyecsketánc és a Kreatív (páros) fotózás - az elkészült képeket pendrive-on adom át. Ha 20 km-t meghaladja a távolság, akkor Szeged - célhely - Szeged viszonylatban, valós üzemanyag ár / fogyasztással kell számolnod.

Hasznos tanácsok, ötletek, tippek Esküvő fotózáshoz

Esküvő helyszín, dekoráció, kreatív fotózáshoz helyszínek, ceremóniamester vagy vőfély, Esküvő DJ vagy zenekar

Ilyen és hasonló kérdésekre találtok ötletet és tippet a Esküvő Fotózás ötletek, tippek bejegyzésekben.

Esküvő és Kreatív fotózáson készült képek

Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Esküvő Fotózás
Esküvő Fotózás
Esküvő Fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív fotózás
Kreatív Fotózás
Kreatív fotózás
kreatív fotózás fotózás
Esküvő Fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás

Ajánlások ~ Jegyes fotózás, Esküvő Fotózás, Kreatív fotózás

Krisztina és Robi

A férjem (szokásos módon) gyűlöl fotózkodni, de Sanyival ez is könnyebb volt. Közvetlen, precíz és alapos. Minden fontos pillanatot elcsípett, semmiben nem maradt hiányérzetünk. Videósunk nem volt a nagy napon, aggódtam emiatt de a képeket látván minden utólagos aggodalmunk elmúlt! Bizalommal ajánljuk mindenkinek.

Alexandra és Gábor

“Kedves Sanyi! Fenomenálisak lettek a képek, teljesen el vagyunk ragadtatva! A képeidnek köszönhetően újraéltük az egész napot, és pont az a hangulat jött vissza, amit éreztünk is aznap. A képek életre keltek a kezeid által! Fantasztikus munkát végeztél, nagyon-nagyon köszönjük! Voltak meglepetés képek, a vendégekről és a vendégekkel szuper pillanatokat kaptál el, ők is nagyon fogják szeretni 🙂 Nemcsak az aznapi tevékenykedésért vagyunk hálásak, hanem az egész együttműködésért, a zökkenőmentes kommunikációért, segítségért, készségességért. Mi már az első találkozásnál nagyon örültünk Neked, és a mai napig nagyon jó érzéssel gondolunk vissza a közös munkára.”


Esküvő Fotózás | Családi Fotózás | Rendezvényfotózás | Jegyes & Páros Fotózás | Céges & Reklámfotózás
Szegeden és az egész ország területén

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek ! Pontos információkért és árajánlatért kérem, telefonon vagy e-mailben érdeklődjön!