Húsvéti Fotózás

az Artpixel mini Stúdióban

A Megismételhetetlen Pillanatokért…

Húsvéti Gyerek Fotózás Csomagok

Mini

6900.-

Mini Húsvéti Gyerek Fotózás Csomag

Fotózáson a gyerkőcről készült felvételekből - 8 db kerül kiválasztásra, ami egy alap szerkesztés (vágás, színkorrekció, kis bőrhibák, foltok retusálása) után felhőtárhelyre kerülnek feltöltésre, ahonnan letölthetők nagy felbontású .jpg formátumban.

Normál

14900.-

Normál Húsvéti Gyerek Fotózás Csomag

Fotózáson a gyerkőcről vagy gyerkőcökről készült felvételekből - 18 db kerül kiválasztásra, ami egy alap szerkesztés (vágás, színkorrekció, kis bőrhibák, foltok retusálása) után felhőtárhelyre kerülnek feltöltésre, ahonnan letölthetők nagy felbontású .jpg formátumban.

Családi

22900.-

Családi Húsvéti Fotózás Csomag

Fotózáson a gyerkőc vagy gyerkőcök a szülőkkel együtt lehetnek a képeken. Készülnek egyéni és közös képek is. Átöltözésre is van lehetőség, akár több alkalommal is. Az elkészült képekből – 30 db kerül kiválasztásra, ami egy alap szerkesztés (vágás, színkorrekció, kis bőrhibák, foltok retusálása) után felhőtárhelyre kerülnek feltöltésre, ahonnan letölthetők nagy felbontású .jpg formátumban.

Artpixel Mini FotóStúdió

Artpixel mini FotóStúdió

A mini FotóStúdió Deszken az Ősz utca 27. szám alatt, egy kis magánházban került kialakításra. Mivel több helység is rendelkezésre áll, lehetőség van az átöltözésre is. A stúdió kis méretéhez igazodva kisgyereknek szóló díszletek kerülnek kialakításra mindig az adott témában - Húsvéti fotózás, Anyák napi Fotózás, Szülinapos – tortamajszolós fotózás, Karácsonyi Fotózás, kis családi fotózások, és egyéni portréfotózások. Ennél nagyobb térigényű stúdiófotózásokra Szegeden van lehetőség, ahol több bérelhető stúdió közül lehet választani.

A stúdióban tiszta váltócipő használata szükséges. Élő állatot behozni a stúdióba nincs lehetőség. Több plüss és egyéb kiegészítők állnak rendelkezésre, de lehetőség van saját játékok, kiegészítők hozatalára is. A képek a fotózást követő 10-14-ik napon kerülnek átadásra az utómunkát követően.

Hívj vagy írj emailt!

Kérdéseidre szívesen válaszolok, keress bizalommal.

Kérdezz, felelek...

Ha itt nem kaptál választ, kérdezz nyugodtan emailben, vagy hívj fel telefonon.

Email vagy Telefonos rendeléskor jelezd, hogy ajándékba lesz a fotózás. A megadott névre elkészítem az ajándék utalványt, ezt követően a fotózás összegének átutalása után nyomtatható formában elküldöm neked az email címedre. Fontos ! Az utalványt igénybe vevő előre egyeztetett időpontban érkezhet a fotózásra. Az utalvány készpénzre nem váltható át!

Ideális esetben 5 perccel a megbeszélt időpont előtt.
Kérlek, ne késs el és sokkal korábban se érkezz, mint a lefoglalt időpont

Az öltözéket mindenki saját magának választja, de pár dologra érdemes figyelni a jó képek érdekében:
-Érdemes összeöltözni, igy sokkal egységesebb lehet a kép.
-Érdemes több szett ruhát is hozni, akkor van opció átöltözni (Családi csomag esetén).

A stúdióban van néhány játékmaci, és pár kiegészítő gyerekjáték. Természetesen magatokkal is hozhattok kiegészítőket.

A nyers képeket nem adom át. Leválogatás során a legelőnyösebb képek kerülnek kiválogatásra és szerkesztésre. Felhőtárhelyre a kész, nagyfelbontású képek kerülnek feltöltésre. A megadott email címre küldöm el a linket, ahonnan számítógépre letölthetőek a képek.

Természetesen ha bárki elakadna, telefonon elérhető vagyok, és szívesen segítek.

A kész képeket jpg formátumban lehet letölteni.

Formátum: JPG
Felbontásuk:  (5000 x 3327 képpont- 300dpi)
Színmélység: 16 bit
Fájlméret: kb. 8-10MB / kép

Mindenkit arra kérek, hogy ha bármi közbejön és a lefoglalt időpont mégsem jó, minél hamarabb jellezzétek.

Ha időben szóltok, keresünk másik időpontot.

Élő kisállatot nem lehet hozni a fotózásra.

Fizetni a helyszínen készpénzzel vagy átutalással lehetséges. Bakkártyás fizetésre nincs lehetőség. Fizetést követően minden fotózásról számla kerül kiállításra.

A mini stúdió adottságai miatt egyszerre max. 5 fő.

Húsvéti Gyerek Fotózás Artpixel mini Stúdió Deszk