Hasznos Tanácsok

Jegyes Fotózást tervezel ? Pár ötlet, ami segítség lehet..

Melyik ujjamon viseljem az eljegyzési gyűrűt ?

Az ujjon viselt ékszer ősidők óta létező tradicionális szimbóluma a férfi és nő között kötött szövetségnek. A kéz ujjain való viselés rendjéről, az ókori időkig visszamenőleg olvashatunk leírásokat. Gyűrűsujjra az ókori kultúrákból származik az a később anatómiailag megdöntött, de mégis egészen a XX. századig fennmaradt hagyomány, hogy a bal kéz negyedik ujjából közvetlenül a szívhez vezet egy ér, ezért ez az ujj a legalkalmasabb a szerelemmel kapcsolatos gyűrű viselésére.

Magyarországon a szerelmi gyűrűk napjainkban ismeretes ajándékozási, viselési szokásainak története a XIX. század elejéig nyúlik vissza. Egy idő után a jelentősége annyira megnőtt, hogy az eljegyzés fő részévé vált. A jegygyűrű viselése tehát már a házasságkötés előtt a házasságra való elígérkezés jele is lett.

Miért hasznos a Jegyes Fotózás ?

Ott csillog már az eljegyzési gyűrű az ujjatokon, az esküvőtöket tervezgetitek, ennek örömére egy számotokra meghatározó, szépnek tartott helyszínen szeretnétek ezt a boldogságot maradandóvá tenni. Ott csillog már az eljegyzési gyűrű az ujjatokon, az esküvőtöket tervezgetitek, ennek örömére egy számotokra meghatározó, szépnek tartott helyszínen szeretnétek ezt a boldogságot maradandóvá tenni. Ezeket a boldog pillanatokat egy fotósorozattal a legjobb megörökíteni, hogy azt évek múlva vissza nézve újraéljétek a pillanatot. Érdemes azt a hivatalos fényképészt felkérnetek a jegyes fotóitok elkészítésére, aki majd az esküvőtökön a fotósotok is lesz. Így lesz alkalmatok jobban megismerni egymást, mert „a puding próbája az evés” - hiszen a közös életetek egy fontos pillanatának megörökítésére kéritek fel.


A jegyes fotózás során készült képeket fel tudjátok használni az esküvőtök közeledtével. A kiválasztott kedvenc kép kerülhet meghívóra, a lagzin a vendégeknek szánt kísérő ajándékra. Adható a szülőköszöntő alkalmával ajándékba, vagy közösségi oldalakon felhasználhatjátok, például így jelezve ismerőseitek részére az eljegyzéseteket.

Jegyes fotózás – de melyik időpont a legjobb?

Az időpont nem függ évszaktól, minden évszak tartogat számotokra szépségeket. Izgalmas lehet egy téli fotózás a havas tájjal a háttérben, míg tavasszal a zöldellő fák és a mezei virágok, ősszel pedig az ezer színben pompázó erdő szolgálhatnak bámulatos fotós dekorációt. Jegyes Fotózás időpontja lehet a hajnali órákban a napkelte, amikor a felszálló köd és a leveleken a vízcseppek csillogása szolgálnak kreatív ötletként. Ilyen jó időpont a naplemente is.

Milyen helyszínt válaszak a Jegyes Fotózáshoz ?

Sok pár számára a szabadtéri helyszínek (vízpart, erdő, városi park, vagy egy elhagyatott iparterület) vonzóak, míg mások szívesebben mennek stúdióba. Azt persze tartsátok szem előtt, hogy a helyszín passzoljon a személyiségetekhez. Egy számotokra idegen hely, amivel nem tudtok azonosulni, sokszor feszélyezetté tehet titeket és nem tudjátok felszabadultan élvezni a fotózást.

Szeged és közvetlen közelében számos olyan hely áll rendelkezésre, amely ideális lehet a jegyes fotózásra. Természetesen csak a fantáziátok szabhat határt, hogy az ország más területén készüljenek el a jegyes fotók.

Mit vegyek fel jegyes fotózásra?

Az első és legfontosabb szempont, hogy kényelmesen érezzétek magatokat a fotózáson. Olyan ruhát válasszatok, amely harmonizál az egyéniségetekkel. Semmiképp nem kell túl szűk, túlságosan rövid ruha. A sportos ruházat is lehet elegáns. Azt mindenképp javasolni szoktam, hogy próbáljatok összeöltözni stílusban és színekben is. Nem igazán mutat jól, ha az egyikőtök egy elegáns öltözetben lesz a másik fél meg farmerben és pólóban. Figyeljetek arra is, az egyikőtök a másik fél kárára ne vegyen fel túl domináns színű ruhát.

Jegyes Fotózás Ár - mit tartalmaz és hány képet kapok?

A jegyes fotózás ár egyéni igényeiteket is figyelembe véve, Szeged és 20 km-es körzetében lévő helyszíneken történő fotózást, és 35-40 db utómunkázott nagyfelbontású digitálisan átadott képet tartalmaz. A képek átadása a fotózás után 7-10 munkanap. Az elkészült fotók felhőtárhelyen lesznek átadva, ahonnan saját számítógépetekre kényelmesen le tudjátok menteni. Szokott kérdés lenni, hogy a nyers képeket átadom – e. Erre mindig az a válasz, hogy nem. A fényképezés során készült képek az utómunka után lesznek olyanok ami miatt a számotokra megfelelő fotóst választottátok.

Vissza

Esküvő Fotózás | Családi Fotózás | Rendezvényfotózás | Jegyes & Páros Fotózás | Céges & Reklámfotózás
Szegeden és az egész ország területén

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek ! Pontos információkért és árajánlatért kérem, telefonon vagy e-mailben érdeklődjön!